Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seglar i rätt riktning

Jag seglar i land

Så länge jag levt har jag gått omvägar
Äventyrat och hamnat på problemen

Lyckan har vart i sikte men tappat rodret och fastnat i vassen

Men nu har jag funnit vägen och hamnen kan bestigas!

Jag behöver inte vara rädd längre. Det finns ingen botten att fastna i.
Det finns bara röd lycka att simma i!




Fri vers av Marjavaara
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-11 19:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Jolly Bob går i land" (Traste Lindéns Kvintett)
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara