Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev!

Om du låter tungan suga på det där gamla
Om du låter hjärtat slå samma visa
Om du låter hjärnan spela samma film

Kommer det att explodera

Din själ fylls på och blir överfull och någon gång kommer det att smälla
Någon dag slår du sönder köksbordet, spottar, svär

Vilken minut som helst går du loss på möblerna
skriker Fitta! och dödar ditt rykte

En människa klarar inte bära på för mycket
Någon gång måste man släppa på det tunga!




Fri vers av Marjavaara
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-14 15:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej.
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara