Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag



Jag vägrar stå bredvid,
vägrar vara den som betraktar.

Utan att fånga
varje möjlighet.

Att påverka skeendet
i mitt liv är något jag måste!

För horisonten
är svagt rundad

I fjärran vid
horisontens rand,
ser jag mitt mål...

Diffust..
Men urskiljbart

Snart... ser jag
det klart...
Vet inte när...

När målet som formar sig
syns klart...
Då kommer jag att veta...


Allt faller på plats...






Fri vers av Valdemar Anders
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders