Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radiokunskap

Om radioapparaten inte är rätt inställd
så brusar det och väsnas
man kan då lätt få uppfattningen av
att störningarna beror på sändaren
och inte något man själv är ansvarig inför
så man låter radion stå där och brusa
istället för att rätta till inställningen
luta sig tillbaka
och konstatera att ingenting nytt
har hänt under solen




Fri vers av Akke
Läst 270 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-21 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke