Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björnen Sover

bara det omöjliga
är värt att jobba på
allt annat ett slit utan slut




Fri vers av Akke
Läst 409 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-25 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke