Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liseberg (Haiku)

alla har varit på Liseberg
bara en
på berget hemma




Fri vers av Akke
Läst 347 gånger
Publicerad 2011-11-24 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke