Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Poeten

Allt i mitt liv är lögnaktigt
utan dikterna




Fri vers av Akke
Läst 391 gånger
Publicerad 2011-11-30 22:44



Bookmark and Share


    glasa VIP
jihh..iii
flyg med dina sanningar
diktens vingar
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke