Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna innebörden i texten!


Dansgolvet på Berget

Jag är inte mina dikter
Jag är irriterad och sur
dikterna dansar fritt
Jag går och blänger på den där dansen
den är medveten om sitt värde
Jag är besviken över att den lämnar mig
Jag har ju skrivit den
Jag är ju koreografen
men vad gör dansarna, de sparkar ut mig
Jag behövs inte längre
inte frågar de hur Jag mår
vad Jag har för hälsa
dansen åldras inte
Jag kommer att dö
de dansar vidare




Fri vers av Akke
Läst 396 gånger
Publicerad 2011-11-30 18:26



Bookmark and Share


  Akke
Ok,var finns poeterna på poesi .se. Att trycka ner de bokstäver som finns anvisade på tangentbordet och forma dessa till fragmentariska meningar är absolut inte poesi i en djupare bemärkelse.
2011-11-30

  Akke
Ja, alla är uppfyllda av sitt själv
och därför sitt ego
få våga släppa taget om bananen
och blir därför fångade i egen bur
inte undra på att vi människor gillar apor
vi bara älskar ju vårt ego
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke