Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄMND!

Ge mig en sekund
bara en ynka sekund av ditt liv
så ska jag raserar
alla dina drömmar
dina mål och tankar om ett
ljuvt liv.

Ge mig bara en sekund,
det går fort
jag kan locka dig med
osanningar och förvanska
din bild av verkligheten.

jag kan linda in dig i bomull, gunga
dig till förfalskad trygghet

Så enkelt, så fasansfullt enkelt
och likriktat. så meningslöst
underhållande att se dig
på ruinens brant, bara för
att du gav mig en sekund.




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 1058 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-11-03 22:19



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Hihi. Räcker det inte med en tiondel?
Visst är undergången skön att skåda..Stenmärkt.
2009-11-04

  Staffan Welroos VIP
tokbra denna! bokmärker...
2009-11-04

    ej medlem längre
läskigt och bra!
2009-11-04

    ej medlem längre
Vilken elaking du är!! :D
2009-11-04

  etthjärtaäralltidrött
Mitt i prick!
2009-11-04

    leelee
Känns som ett piskrapp, en pisksnärt som träffar mitt i prick, fokus, fokus. Och så meningslöst, men ändå...
2009-11-03

  Näckrosen
Ojj känner vi samma kille?
2009-11-03

  Lindalou
Åh fy! Låter som en genuint elak typ.
2009-11-03

  thyra
Ord och inga visor här! :)
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé