Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfaltsblomman



Tröttheten faller tung
betongblock sitter i min ,

kropp

tankarna går sakta orkar
snart inte mera något,

jagar

själen får ingen ro
sorgen beror och gror,

asfaltsblomman

förstå det sociala samspelet
är en gåta jag är mycket mycket,

trött

gråten vägrar komma några
stackars tårar faller men inge,

mera

ge mig mod och glädje
ge mig kraft att stå på egna,

ben

tröttheten anfaller och ångesten
kryper i min kropp som små,

parasiter

besattheten dödar sakta mig
jag vill inte mera nu jag,

kapitulerar
ger fan allt,

kontrollenspaken,
lossnar




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-21 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen