Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets stora berg och dalbana.

Ibland är livet svårt.
Som en mur som bara rasar.
som en sol som aldrig skiner.
som ett hav som aldrig brusar.
Som ett löv som faller ner.

Men tiden läker sår.
Även stora och små.

Ibland är livet lätt.
Som en solig sommardag.
som människor tillsammans.
precis som du och jag.






Fri vers av Gulla94
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-21 20:01



Bookmark and Share


  swea99
Du är bara "bästast" gumsan. Din dikt är verklligen jättefin, Jöjje har rätt!!!
Och ja ibland är livet verkligen svårt, men det viktiga är att kämpa och komma tillbaka. Och det gör verkligen du!
För mig och många andra är du som en solig sommardag :-)

Kram kram
/M
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Gulla94
Gulla94