Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst!

Jag sitter i mitt skrymsle, ensam och rädd.
Förtvivlad över vad som komma skall.
Ljuset har slocknat, vart tog det vägen?
Hallå?
Jag ropar, vill hitta rätt.
Ingen hör...
Bara tystnad.
Tystnaden har fångat mig.
Kan det vara tystnaden som skrämmer mig?
Nej, de är tystnaden som hanterar min ensamhet, min rädsla och ljuset som har slocknat.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gulla94
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-26 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gulla94
Gulla94