Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Hopplöshetens översvämning

En känsla av hopplöshet. Hoppet som sjunkit undan. En översvämning är vad som har skett. En obehaglig översvämning. En översvämning där allt väller ur en. Alla känslor. Känslorna som var menade att skapa stabilitet. En självkänsla. Ur känslorna väller monstret ut. Han gapar efter mer, vill slita ut alla kroppens sista bitar. Han tar ut allt, allt bra och allt dåligt. Bara för att vara säker på att minsta möjliga finns kvar. De ska inte finnas en chans för självkänslan att stärka sig igen. Inte en chans att få upp hoppet för att sänka känslan av hopplöshet.




Fri vers (Fri form) av Gulla94
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-10-24 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gulla94
Gulla94