Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta ta livet för givet!

Du tar för dig mer än du tror.
Du tar människor för givet.
Du bryr dig inte om människors känslor.
Du bara pratar på.

Du tar för dig mer än du tror.
Du lever livet som om du vore den enda.
Du tar risker stora som själva livet.
Så se nu hur det går.

Dina vänner lämnar dig, på bara en sekund.
Du blir ensam, grå och trist.
Du ber om nåd, men alla vägrar att lyssna.

Jag sa till dig att sluta.Redan från första gången.
Men du brydde dig inte om.
Vilket gav mig stor sorg.

Jag vet att du kan bättre än så.
Jag vet att du har det i dig.
Så lyssna till mina ord när jag säger dig, sluta ta livet för givet!




Fri vers av Gulla94
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-22 17:20



Bookmark and Share


  swea99
Underbar. Älskar den! Vacker i sin sorg! Hoppas att personen i fråga en dag lyssnar :-)
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Gulla94
Gulla94