Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar!

Mitt hjärta bultar, i takt med ditt.
Varje kväll jag längtar.
Jag ser dig vid mitt fönster.
Varje natt jag drömmer.
Drömmer om din kärlek.
Min lycka.
Min framtid.
Vår framtid, tillsammans.
Jag undrar!
Jag hoppas!
Jag väntar.
Väntar på dig, du världens vackraste människa.
Ta min hand och släpp den aldrig!




Fri vers av Gulla94
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-22 18:12



Bookmark and Share


  dendärNadja
Väldigt fint, jag gillar den! :)
2009-10-22

  swea99
Åh så underbart fin. Du har så mycket och många olika känslor i dig som drar och sliter. Men kärleken är ändå den bästa känslan, den är hoppets känsla :-)
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Gulla94
Gulla94