Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(varning: se upp för en rakad jävla pungråtta!)


du är ett sjukt... fuckat... kukhuvud!!!

är
förbannad

och
arg

försöker känna
ilska

men känner bara
trötthet




(suck)





undviker
smärta





















glömmer mig











i böcker jag inte tar in
och slösurfing på youtube
skrattar åt skrattande bebisar

jag vill nog egentligen bara gråta
men vill inte tillåta dig

att ha sårat mig

vill vara stark

så djuret i mig lyfter tyngder på gym

jag undviker att gå till gyn
måste nog göra alla test som finns

vågar inte se på resultatet...



FUCK YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helvetes jävla skit

försöker
känna lite på hatet

men gillar inte hela grejen

med den bittra eftersmaken


















fuck..



(kan jag inte bara få gråta bort allt?)




Övriga genrer av space
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-21 20:43



Bookmark and Share


  miss julie
hemsk känsla, man vill bara krypa ihop till en liten boll...
2009-10-30

  Mr Lindemann VIP
Lite mystext således då

kanfå in delar av mitt kosmos i den
innehållet är såååååå"""""!
2009-10-21
  > Nästa text
< Föregående

space
space