Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adoptera mig ur helvetet

 

Ni sparkar på mig.

 

Ni försöker få mig gå sönder.

 

Jag vill inte träffa er varje dag.

 

Vill inte bli stirrad på varje dag.

 

Vill inte pissa framför en spegel 3ggr varje vecka.

 

Vill inte äta medicinen ni ger mig.

 

Den är äcklig och hjälper inte.

 

Ni är äckliga och hjälper inte.

 

Jag är abstinent och apatisk.

 

Jag vill skära ut mina vener ur kroppen.

 

Jag vill hänga mig i dom trådar som finns kvar,

 

Jag vill bli fri.

 

Måste härifrån.

 

Måste verkligen härifrån.

 

Får jag bo hos dig?

 

Jag raggar bostad hos tjejer på nätet.

 

Jag får tjejer men dom har för små lägenheter.

 

 

 

Jag skulle knulla dig för en plats i ditt hem.

 

Men bara om du bor i större stad än jag.

 

Jag skulle ge mig själv för att kunna hjälpa mig själv.

 

Eller ska jag skrota allting.

 

ska jag gå tillbaka till innan.

 

Elda på skeden känns så avlägset nu,men samtidigt nära.

 

Jag gav ju 7jävla år till jonket.

 

Jag har nu gett 2år till livet,

 

och det

 

är svårare än någonsin.

 

 

 

Ge mig stockholm uppsala eller malmö.

 

och ge mig en plats i din soffa.

 

 

 

Så ska jag laga dig en god middag.

 

och värma dig med kramar och film.

 

 

 

Nu ska jag söka vidare efter ett ragg med bostad

Eller leta en vän som vill hjälpa.

 

 

kanske borde prova männen oxå.

 

Dött liv.jag skär in ditt namn i armen med en kniv.

 

 

 

Adoptera mig ur helvetet!




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-10-21 21:12



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
vilket inferno. jag önskar dig all lycka. och vafan. jag bor tyvär inte i en större stad. annars hade du redan haft ditt arsle hos mig. take care. kram
2010-12-08

  Vingslag
jag adopterar dig vännen!....
du minns mig nog inte, men starksyster iallafall..
Hoppas att du mår lite bättre nu!..
mvh MLI
2009-11-25

  sotvinge
Övervinner du detta är du fri:)
och det gör du
du lever!!!
2009-11-18

  Svartsilver
ur ditt helvete kommer endast du och ingen kan ta dig därifrån mer än du. för jävligt kan ju tyckas.
gripande text.
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard