Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den osynlige övervakaren med blodiga händer och smutsig byk.

När du lever i mellanlandet så skriker de högre än annaRTS.
De döda drar dej i foten med sina avhugna händer.och hjärtat spikas i marken med hjälp av de osynlga Spöken som härskar i underlandet,




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 332 gånger
Publicerad 2011-09-15 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard