Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsala

Här  är jag men vart är ni?

 

jag är ensm i en lägenhet i kaoset

av något som en gång var.

 

Jag saknar något jag förlängesaen kände.

 

det ligger djupt i det förgångna..

 

Även en antisocial kan känna känslor och sakna.

 

 

Jag saknar att ha någon att Vara någon med.

 

Hjärta smärta Vi kan Lida tillsammans därmed lider vi mindre .

 

sök mig .




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-08 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard