Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag står inte3'3 längre i leran.

Jag blev släckt.'

De trodde de kunde döda mig.

 

MEN I HELVETE ATT SPÖKEN KAN TA PÅ DIG!

 

De är å fega att de pratar genom möblerna och

klassar dig psykotisk när rösterna som vill ta dig

rymt ur huvet där de aldrig var,

 

Jag bor på bra ställe nu,

 

Jag är ur det värsta.

 

Jag tar mig vidare.

 

jag är över 3års strecket.

 

Jag blev Mördad i kläderna utan

det som höll ig arm Utan det so

gav mig liv i ögonen.

 

Men vem fan tänker ge upp

jag jopbber fölr det liv jag väntat

på så läönge jag kan minnas

Jag har fått käppen jag saknade,

 

Jävla subutex skiten var döden.

 

 

 

 

Heroinet såg jag sist när de alla dog.

 

Jag e trött på att förlora de jag hade .

 

Mina vänner finns ej.'

''Men glöden i dig kan fixa något jag saknar,

 

 

du som e ensam och halv.

 

 

Jag dör lite varje dag jag fattas det jag sökt.'

 

 

 

Hej och hejdå

 

 

Livet å döden är inte sama smak i munnen.

 

dina ögon e svarta imorgon det är jag hundra på.

 

Vi åt iaf samma mat en gång-.




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 299 gånger
Publicerad 2012-01-02 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard