Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta betyder ingenting

När Ni är borta,

När det blir tyst.

Vad finns det då kvar?

Det var ni som härjade,

och

Ni som skar.

 

När allt är över.

och

Ni fått era svar.

Vem står då Kvar

När jag ligger i blodet ni hällde 

Orden som stearin smälte

Vem är kvar i en pöl av tomhet?

Utan ett jag och ingen identitet.

 

När alla har gått ligger endast skräpet kvar.

 




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-25 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard