Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord med touch av blod

Nu är jag här.

Dit jag var påväg.

All denna tid,All denna strid.

Allt detta lidande Allt detta vridande

Allt detta grävande

inombords utombords

Med skärbrännare med häxsaxar

I taggtråd,Med Taggtråd.

Vrid ut Blod...Vrid in ord.

Ord som gör lika ont som

10brutna revben.

Ord som gör lika ont som

Att bli stenad med sten.

 

Mord Ord.

Mördande ord.

Nu är jag påväg-

Jag är nummer 300 i remisskön.

Säger receptionisten med ett stön.

Ser med avsmak och säger något för sig själv.

All pratar med sig själv.

 

Vad fan är det som e så hemligt!?!?!

 

Nu har jag spytt ord i väntan på bussen.

Det gnisslar i kugghjulen-

Knastrar och sprakar

Av elden som brinner på kontoret.




Fri vers av WhiteTrashBastard
Läst 326 gånger
Publicerad 2011-07-21 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WhiteTrashBastard
WhiteTrashBastard