Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppen stjäl Själen


Den första vek,
Därför den tillslut Själen
Totalt rasera.

Mitt jag blir en ruin.
Kolresterna brännmärker.

Kall, grotesk är skelett.
Glödhet, men någon rör om i mig.
Skyfflar ner mig, skräck.

Himlen försvinner. Men
Glimtar, ler retfullt Sorry?!

Amen (Tack och Lov!)
Nu firar vi hennes bål.
Ja skål förresten!

Mumsigt med smörgåsbord.
Sent; de ej heller kvar på Jord…




Bunden vers (Tanka) av Taggsvamp
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-22 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp