Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fundering




Frågan och svaret

Vilsen vandrar jag min väg

inget särskilt styr mitt steg

går omkring och söker svaret

frågan har jag redan glömt

 

Stegen - ta mig någonstans

där jag finner en balans

där jag hittar inre ro

och där svaren nog kan bo




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-22 08:06



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivna tankar...så kan det kännas..
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP