Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så många måsten runt om oss




Måsten

Säg vill du med mig stå

högt på ett berg och ropa

så alla kan förstå

och äntligen ge vika

 

För alla många måsten

som styr över vårt liv

för alla krav från andra

med själviska motiv

 

Man måste själv få välja

hur mycket man vill se

och vad som är oviktigt

vad man själv vill ge




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-22 12:34



Bookmark and Share


  ULJO
Man måste få känna sig fri, kunna gå sin egen väg.
Få tid för sig själv och sina egna tankar är viktigt.
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP