Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missförstånd

 

"Vi förstod aldrig varandra på ett fundamentalt plan"
sa han

"Nej, jag kunde aldrig förstå att du var gudomlig
det kan jag fortfarande inte"
tänkte hon

 




Fri vers av leelee
Läst 352 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-10-22 14:29



Bookmark and Share


  SusieQ
haha...precis så.
2009-11-17

    Bodil Sandberg
underbart!!
2009-10-26

  Mr Lindemann VIP
På en nivå så går delar av en plattform hädan
då man kollar in var den näste befinner sig
i mognad kan man ju inte vara så långt hunnen
eller så är det inte det som är väsentligt
2009-10-22

  walborg
Superbt leelee!!!
2009-10-22

  Dangereux
Haha, störtskön!
2009-10-22

  erkki
Som Oraklet i Dephi: Vad menade han?
2009-10-22

  blaite
Härlig text..
2009-10-22

    ej medlem längre
Det känns inte precis som en jämlik och ömsesidig relation:-)
Man tänker mycket medan man lyssnar och talar.. Kort och talande text
2009-10-22

  Peter Matsa
Nej, det kan vara jätte-, jätte-, jättesvårt att se om någon är en gudom eller inte. Sätt en gudomlighet bredvid en människa och femtio procent tar fel på vem som är gud eller ej.

Snyggt!
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

leelee