Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord i vinden



Med tunna kvistar
ristar träden in tecken
i vita vinden





Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-22 15:59



Bookmark and Share


    eva m h
Spröd och frisk på samma gång
2009-10-22

  notsomad
vackert
2009-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP