Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns inge värre än när nån tiger som muren på minner mig om barndomen


Tystnaden torterar mig


Tystnaden är den allra
värsta formen av ,

tortyr

tystnaden har inget förstånd
den bara ställer till ,

oreda och missförstånd

tystnaden när man ställer
frågor och inga svar får,

slag i magen

tystnaden vågar ge fan i mig
men jag ger inte fan i ,

tystnaden

Så när tystnaden bryts
har många känslor blivit,

sårade och obesvarade

ge mig ett svar bara så
ska jag låta dig,

vara





Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-10-23 00:05



Bookmark and Share


  Jojo
får ont i magen när jag läser det här
tystnad är ett vidrigt maktmedel
2009-10-25

  Taggsvamp
Ord kan såra liksom tystnad.
De kan ge mobbaren lystnad.

Men tänk mobbaren som Kalle Anka på julafton.
Tjatig och j...la trött tjattrig ton.
Nyhetens behag??????????
Ja programbyte hos SVT tar ett tag,,,
2009-10-23

  devilsangel
Håller med dig om att tystnaden är fruktansvärd..man kan skapa så mycket kaos där...
Men den behöver inte vara negativ, många läker därigenom...
Och ibland orkar man inte...
Annars anser jag själv att man ska diskutera, hellre bråka än att bara vara tyst...
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen