Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha, eller att inte ha, dåligt samvete, det är frågan

 

"Jag vet inte vad som gör mest ont,
att såra någon eller att bli sårad"
sa han

"Det måste ju vara att såra någon
för då vet man ju att man har ett val"
tänkte hon




Fri vers av leelee
Läst 281 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-10-23 08:56



Bookmark and Share


  Epione VIP
Så sant, man kan välja.
Bra tanke
2009-11-01

    Bodil Sandberg
ja man har ett val så klokt sagt men ibland hoppar grodorna ut i ren frustration och tanklöshet och då gör det ont också när man kommer på hur illa man gjort ..att bli sårad själv gör faktiskt inte så ont någonsin som just detta..tycker jag
2009-10-26

  erkki
När något är så uppenbart självklart...Ja, då undrar man ... mycket!
2009-10-26

  blaite
tjejer e så smarta..bra text..
2009-10-25

  walborg
Han som säger så saknar förmåga att känna skuld - en sentimentalitet.
2009-10-23

  ~Leonardo~
Bra filosofiskt uttryckt...och om man sårat nån man tycker om pga ett misstag, så gör det extra ont.
2009-10-23

  fien88
ååå underbar, så sant så sant!
2009-10-23

  Stefan Höglund
Förhoppningsvist vill man väl sällan såra någon. det är väl offta så att tungan slinter.
2009-10-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt!
Helt rätt!
Det finns bara
en väg! Hennes!
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

leelee