Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kärlek som är stark




Min enda

Du håller mitt hjärta

du håller min själ

jag älskar dig verkligen

innerligt väl

 

Du fyller mig upp

när kraften är slut

du håller mig hårt

när ilskan vill ut

 

Du ger mig ny styrka

du finns där för mig

när natten så randas

jag väntar på dig

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-23 10:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin..
2009-10-23

  ULJO
Strålande!
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP