Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad var verkligt i fantasins marginal?


Minnestunneln

Jag söker en tunnel
till vissa stunder
en motorväg in i
avsaknaden av tystnad
då stön och hetta
ville berätta om
det vi inte visste om varann
som vi glömmer
dömde oss att kasta loss




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 528 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-23 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet