Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite sökt titel... haha


Skogsvanvett

som en skock surrande humlor
tätt, tätt genom skogen
kyla och vinddrag
några applåder, några skrik
en och annan unken doft
samt ett rus och ett driv
mot drömmarnas mål
det där som man greppat efter i luften
försökt kladda på

sekunder, minuter, timmar två
kroppsdelar
illvilligt hoppande
kroppsdelar jag hyllat
knivar, snubbeltråd, tryck ner i skorna
och pulsen, lungornas tid att brinna

massans vrål
skar jag itu
med mitt vansinnesskrik
av smärta
och eufori
smärtjuva 2.58:42
mest ljuva
lent smekande drömmen medhårs




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 429 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-03 16:21



Bookmark and Share


  Svartsilver
du fångar mig från början.
tycker om ditt sätt att skriva på
så skönt flyt.
2012-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet