Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Procrastination

skrik, andra oljud
ett av dem över midjan
en blå och svart pärm
en vit dators pockande
jag vet inte varför
men jag vänder mig bort
andetagen vill jag fördjupa mig
i
och ständigt dessa missljud
som väsenskilda från musiken
ändå tvingar och får mig att önska
ett lås
en kåpa
en mysig liten plyschvadderad grej
att stoppa öronen
eller hela mig
i
och morgondagens fester
ursäkta
morgondagens måsten
och
framförallt
monster
har jag lagt i kvicksand

kalla mig Jean Blund
den som lägger intet
på plats




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-30 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet