Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTFÖR...

förfallen
slag i skallen
jag blev en kall en

känslolös
prentatiös
odugligt ambitiös

melankoli
ska förbli
ser bara mig, inte vi

egoism
frenetism
min egen fanatism

avkorta
gömd som en råtta
plötsligt var du borta




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-24 00:15



Bookmark and Share


  Lindsy
Gillar hur du får ihop rimmen utan att tappa handlingen. Jag lyckas aldrig med det. Mycket bra i mina ögon
2009-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé