Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RusII



Galonisar, hink
Hösten bevittnar barnets
färgglada ankomst




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-23 14:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
räkmacka
2009-10-29

  vera gade VIP
En mycket tydlig haiku, och så gillar jag de omfördelade rollerna mellan barnet och hösten..
2009-10-27

    ej medlem längre
Hösten kändes plötsligt upplyftande!
2009-10-23

    eva m h
Fin bild av barnaktivitet på hösten
2009-10-23

  Lili Samuelsson VIP
som hoppsasteg och bubbelgum, gillar ordet galonisar, det är barnben det, snyggt
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP