Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde ha slutat för länge sedan

Nu står jag här igen

I min vardag
I mitt liv
Med mina dumma tankar



Jag fortsätter att blunda

Drömma
Låtsas
Fantisera



Det är så konstigt
För jag vet att chansen att du kommer hit

Till min vardag
Mitt liv
Och ser mina dumma tankar



Är lika liten som att jag ska sluta

Drömma
Låtsas
Fantisera




Är inte det sorgligt?




Fri vers (Fri form) av Nilon
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-28 19:03



Bookmark and Share


  anita VIP
Du skrev så bra i dikten.Stor applåd får du av mig.
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Nilon
Nilon