Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingbruten kråka

 

vingbruten kråka i oktoberdis:
- Red Bull
ge mig vingar
eller krossa mitt hjärta
jag vill inte trycka i visset gräs
och kraxa om forna dar
då ankungen blev svan  se nu
vad som återstår
ett kråkkräk 




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-23 18:08



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Kom du kräkliga kråka så ska jag värma dej i mina händers ömhet
2009-10-24

  Berit Robin Lagerholm VIP
Stackars kråka!
Den här tyckte jag verkligen om Måna. Mycket mångbottnad och fylld av symbolik.
Bokmärker.
2009-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Utsökt kombination av mycket.
En poetisk pyttipanna.
Och jag gillar pyttipanna!
2009-10-23

  walborg
Tänk om Du kunde göra en liten målning av detta lilla kråkkräk - börjar redan se denna skapelse framför och känna litet ömhet!
2009-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger