Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är som en ros....

Jag satt och tittade på en ros en dag,
då upptäckte jag att livet kan
jämföras med en ros.
Det börjar som ett litet frö som
får växa och gro.
Likt rosen som växer sig stor och stark
så gör varje individ samma sak.
Varje steg i en människas liv blir
till ett rosblad.
Taggarna på rosens stjälk
symboliserar de motgångar man
kan möta i livet.
När rosen börjar vissna så sakta
börjar livet ta slut
för att till sist dö.

-080929




Fri vers av Hannie
Läst 546 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-24 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannie
Hannie