Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråter inombords

Ingen ser eller hör mig,
ingen vet om det,
men jag gråter.
Inombords.

Mitt inre är i uppror
och det känns som om
allt där inne håller på att
gå sönder av allt gråt som härjar.
Det är bara inombords jag
vågar gråta när jag behöver eller vill.

Det är du som får mitt inre att gråta.
Det är du som river runt där.
Alla gånger du sårar mig med
dina brutna löften eller ord.
Ja, det sårar mer än du tror.

Det är bara inombords jag gråter.
För då är det ingen som ser eller hör.
Jag tänker inte ge dig nöjet att
få se mina tårar som du framkallat.




Fri vers av Hannie
Läst 734 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-23 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannie
Hannie