Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallt väder

Isande kyla och bitande vind
ger rosor på min kind
Trots varma kläder fryser jag ändå.
Den som kan få mig varm är du....




Fri vers av Hannie
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 20:04



Bookmark and Share


  Lindsy
värmande att läsa i kalla kylan. :)
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Hannie
Hannie