Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satans jävla cancer!

Är du nöjd nu?
Du har fått som du vill,
du ditt satans elände.
Du har lyckats ta ännu ett liv,
ett oskyldigt liv.

Vad hade han gjort dig för ont?
Va?
Din jävel.

Varför var du tvungen att ta just han? Varför?
Han som alltid varit så snäll och aldrig
gjort en fluga förnär.

Fan vad jag hatar dig!
Det är min bror du tog.

Han vann över dig, för nu kan du inte
göra han mer illa,
din satans otäcking.

Hur kan du göra så?

Satans jävla cancer!

-081025




Fri vers av Hannie
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 11:37



Bookmark and Share


  Lindsy
ja herr cancer kan vi gott ta och döda samvetslöst.
jag saknar honom lika mycket som du...
bra text.
2009-10-26

  PPQ
jag beklagar sorgen....bra text
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Hannie
Hannie