Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om hösten helt enkelt, säg gärna vad ni tycker om den. Jag är väldigt glad för kommentarer, så länge ni kommenterar dikten - och inte mig. Visste inte om den skulle vara i kategorin rim, men jag antog det eftersom jag rimmar på varannan rad.


Hösten

Hösten, den är så vacker,
med orange och gul och röd.
Hösten, den är så härlig,
med frost och is så spröd.
Varför är allting så underbart? Varför glittrar isen så blå?
När hösten är så hemsk, trots skönhet förunnad få?
Ett löv virvlar i luften,
fångat av en vind.
En tår av kärlek faller,
landar på min kind.
Varför fäller träden sina löv, varför gråter jag i natten?
När hösten är så underbar, trots vind och fruset vatten?




Bunden vers (Rim) av Splutt
Läst 424 gånger
Publicerad 2009-10-24 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Splutt