Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten är inte så perfekt som den skall vara

sitter i trappan,i mörket
med en cigg i mungipan

jag försöker lyssna
lyssna på natten

för folk har alltid sagt att det skall vara så vackert
så oskuldsfullt,så perfekt.

jag lyssnar,och lyssnar
men hör ingenting

inte ens stjärnorna lyser




Fri vers av tRAsSeL
Läst 371 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-24 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL