Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från morgon till kväll


En dag

 

Bäcken porlar i gryningsljuset 
solen stiger det börjar ljusna
än sover vinden, björken är stilla
i en buske hörs en fågel ensamt drilla

Morgonen börjar och solen stiger högt
vaknat har vinden och björken vajar trött
ej mer bort i busken fågeln ensamt drilla
utan skogen är full utav fågelkvittar vilda

Kvällen kryper  på med all sin lugna ro
vinden gått till vila och fågeln gått i bo
natten kommer varsamt  smygande på tå
nu är tyst och stilla en dag har gått till ro




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 303 gånger
Publicerad 2009-10-24 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP