Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.minne.


jag hade, väl, öppnat
strömningar av puls, blodet
jag rös vallningar

svettningar, kallningar
inga ord, förgiftade, låg
i sanning, förbittrade
svallningar

kunde knappt bärja, min början
var nära, knappt sörja,
min oro förtära

genomgången bro, bar
med mig allt, genom allt,
vatten allt, sanning allt,

luft allt, som klister
sitter

lurpassar, mister
tjärlikt

förvanskar, kvarglömt lik
otro likt

minne













Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-25 00:09



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
i ett öppet då
inser jag att det jag miste
var en del av mig som
försvann med dig
2009-10-25

  T.R Ekman
Som ett enda långt trauma...som sätter sig på minnet som silvertejp
2009-10-25

  peter markurth
orden sprutar fram, bildar meningar, tror detta är ett försök tioll att beskriva ett tillstånd?
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP