Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden frukt

Jag vill röra vid dig
känna värmen från din kropp
emot mina händer

Jag vill se in i dina ögon
låta mina läppar formas efter dina
smeka ditt hår och veta att
du är min


Håll om mig
säg att allt är bra
för vi har varandra

Jag vill dricka mig berusad
vakna upp under vitt dun
med dig tätt intill mig

Men du är förbjuden frukt
och det kan inte bli vi
vårt liv är bara min dröm




Fri vers av dendärNadja
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-10-25 14:15



Bookmark and Share


  blaite
Fint
2011-07-06

  Sommarnattsljus VIP
Jättefin! Fint flyt och fin känsla. Allt gott! S
2009-11-19

    ej medlem längre
Den här gillade jag mycket... Känner igen mig, tilltalar massor!
2009-11-10

  mare VIP
Bra skriven..
2009-11-07

  oMareld
bra, känner igen mig
2009-10-30

  T.R Ekman
En bra text som genom några fraser förmedlar mänsklig närhet
2009-10-25

    Erika H
Förbjuden frukt, är det inte den som lockar mest? Drömmen är lockande att läsa. Kärleksfull och full av ömhet. Om det innersta lugnet.
Du har en mjuk stil. Längtan och värme blandas och det är gott att läsa.
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

dendärNadja
dendärNadja