Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilla nattvandring




Natten

Jag går här ensam i kalla natten

jag nynnar sakta en melodi

och månen lyster på svartblå vattnet

en svala flyger snabbt mig förbi

 

Du kalla natt du döljer mycket

du döljer glädje du döljer sorg

Trots all din kyla och allt ditt mörker

du förblir ändå min trygga borg




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2009-10-25 16:24



Bookmark and Share


  ULJO
Som vanligt härliga rim
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP