Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vågar du?!


Stopp!! Vem är Du
Som tjattrar i mitt huvud?
Vem gav dig tillstånd
att på Min plats parkera?
Tror Du Dig vara förmera?

Du är ju aldrig
Här och jobbar numera.
Replikerar Du.
Det kostar ju att leva.
Du vill överleva väl?

Frågan ekar, ger
gnistan som på nytt tänder
glöden i askan.
Retar gallfeber, Ögon
lågar av ilska – av liv.

Dra åt helvete!
Stick och brinn! Du gallskriker.

Vem pratar du med?

Fan avbryt Mig inte din
Jävel! Jag pratar med…Mig.

Ilskan övergår i förlägenhet.
Rodnaden på kinder tar bort blekhet.
Hjärnan jobbar febrilt, pannan är stekhet.

Ja alla har vi ju tomtar på loft.
Troligtvis behöver du inte Zoloft.
Men sänk värmen, Jag känner en bränd doft…




Bunden vers (Tanka) av Taggsvamp
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-25 19:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
som rösthörare känner man ju helt klart igen sig... fint att du ger prov på hur det kan vara, nu måste jag in i huvet på mig o svara
2009-10-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den var taggad
var den laggad
med pannkakor
eller rårakor...
2009-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Taggsvamp
Taggsvamp