Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt våld man hör om dagligen




När slutar...

När slutar våldet

vreden måste kuvas

jag kväver den med kärlek

så ilskan ej blir kvar

 

Tar sedan resten

och stoppar den i marken

lägger på ett täcke

av värmen som vi har

 

Se till att ingen den tar!




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP