Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör,Se,Ta

Hör på mig

           -jag talar om du låter mig

Se på mig

         -jag syns om du vill se mig

Ta på mig

        - jag finns om du vill ha mig


       

 




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-26 09:51



Bookmark and Share


  Baystream
Jätte fint!
Skulle passa perfekt som en refräng - men det visste du nog redan :)
2009-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP